O
Plejliste
Prijavite se
5

Bestellingen en adviseur koffie

Pridruži se
PregledZnačke znanjaOdobrenja

Bestellingen en adviseur koffie

Pridruži se

Sadržaj

Het vak van een beginnend beroepsbeoefenaar in de koffiebranche is veel meer dan alleen het maken van koffie. Het gaat ook om het bieden van uitstekende klantenservice en het adviseren van gasten over de verschillende soorten koffie die worden aangeboden. Het is belangrijk om te weten hoe je gasten kunt informeren over de herkomst, samenstelling en smaakprofielen van de koffie en hoe je hun voorkeuren kunt achterhalen om ze de perfecte kop koffie te serveren. Maar het gaat ook om het oplossen van eventuele klachten en het handhaven van bedrijfsafspraken. Als je deze vaardigheden beheerst, ben je niet alleen in staat om gasten een geweldige koffie-ervaring te bieden, maar ook om bij te dragen aan het succes van het bedrijf waar je werkt. Dus waar wacht je nog op? Leer deze vaardigheden en word een waardevolle asset in de koffiebranche!

Wanneer je alle badges hebt behaald, heb je het volgende resultaat bereikt:
  • Gasten zijn geïnformeerd en/of hebben een koffie-advies ontvangen;
  • De bestelling is opgenomen.

Om badges te behalen dien je het bijbehorende gedrag te vertonen:
  • vertelt boeiend over koffie en de verschillende bereidingen;
  • luistert actief naar klanten en vraagt door naar hun specifieke wensen;
  • adviseert/informeert deskundig over het koffie aanbod in relatie tot de gastwens;
  • beantwoordt specifieke vragen correct, bedenkt een passende oplossing bij klachten binnen de mogelijkheden van het bedrijf of schakelt tijdig zijn leidinggevende in.

Wil je deze resultaten en vaardigheden ook bereiken? Dat kan! Stap voor stap kun je ze ontwikkelen en verfijnen door middel van de Open Badges die een integraal onderdeel zijn van deze activiteit. Deze badges bieden een gestructureerde en stimulerende manier om je kennis en vaardigheden te vergroten en om je professionele ontwikkeling naar Barista basis te bevorderen. Of je nu een beginner bent in de wereld van koffie, of al wat ervaring hebt, deze badges zullen je helpen om jezelf te onderscheiden als een expert en om te excelleren in je werk.

Deze activiteit biedt een breed scala aan onderliggende competenties, waaronder Presenteren, Vakdeskundigheid toepassen, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten. Deze 3 competenties zijn essentieel voor het bereiken van succes in de wereld van koffie. Gelukkig kunnen deze drie competenties ook worden erkend en gevalideerd via Open Badges - je coach staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van deze badges en het ontwikkelen van jouw vaardigheden en kennis.

Preuzmi značku znanja aktivnosti

4

Koffieadviseur Preuzmi ovu značku znanja

Informacije o znački znanjaPotvrde
Morate da dobijete sve značke znanja sa dole navedene liste
De badgehouder heeft bewezen een toegewijde en competente koffieadviseur te zijn. Met trots kan hij of zij de volgende resultaten en vaardigheden aantonen:
  • Gasten zijn geïnformeerd en/of hebben een koffie-advies ontvange;
  • De bestelling is opgenomen;
  • vertelt boeiend over koffie en de verschillende bereidingen;
  • luistert actief naar klanten en vraagt door naar hun specifieke wensen;
  • adviseert/informeert deskundig over het koffie aanbod in relatie tot de gastwens;
  • beantwoordt specifieke vragen correct, bedenkt een passende oplossing bij klachten binnen de mogelijkheden van het bedrijf of schakelt tijdig zijn leidinggevende in.

Deze prestaties zijn in samenspraak met de badgehouder erkend en beloond door de coach en werkbegeleider, die de badge hebben uitgegeven als teken van de prestaties van de badgehouder.
Of jij als lezer van deze badge nu een werkgever bent die op zoek is naar getalenteerde en competente barista's, of een professional die zijn of haar vaardigheden wil aantonen en versterken, deze badge is een duidelijk teken van kennis en vaardigheden in de wereld van koffie.
Zadaci
Zadatak broj1
Izdato od strane organizatora ili skeniranjem QR koda
Streef naar uitmuntendheid en voltooi je reis naar koffie-expertise door alle drie de badges te behalen: de koffieaanbieder, de koffieverteller, de vragenbeantwoorder en de wensenvervuller.
Maar daar houdt het niet op - verhoog de waarde van je badge door je leerproces en prestaties toe te voegen aan je badge. Dit stelt potentiële werkgevers en klanten in staat om een beter inzicht te krijgen in jouw toewijding aan koffie-excellentie en de vaardigheden die je hebt ontwikkeld.

Veštine

ESCO
#kenmerken van koffie
ESCO
#klanten vertellen welke soorten thee of koffie er beschikbaar zijn
ESCO
#listen actively
ESCO
#problemen oplossen
Karijera i spremnost na posao
Dodato na plejlistu (1)
Podelite :

Organizatori

VIBE Breda

Koristi se u plejlistama

Barista basis - Adviseren over en bereiden van koffie
VIBE Breda
Kreirano na Vibe learning platform
Badgecraft drži i razvija ovu platformu sa vodećim obrazovnim organizacijama. Program Evropske unije Erasmus+ odobrio je sufinansiranje za izradu prve verzije ove platforme. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Promenite na drugi jezik:
Kofinansirano kroz Erasmus+ program Evropske Komisije
Početna stranicaMapaAktivnostiPlejliste