O
Plejliste
Prijavite se
1

Linking words

Pridruži se
PregledZnačke znanja

Linking words

Pridruži se

Sadržaj

Nu dat we het diepere gevoel achter het geluk van de foto hebben vastgesteld is het belangrijk om dit gevoel toe te passen en een betere visiel papier voor jezelf te creëren.
Deze techniek zorgt ervoor dat we dingen gaan bekijken op een minder voor de hand liggende manier en hierdoor dus een stapje verder kijken dan we normaal gewend zijn.We schrijven nu 2 belangrijkste gevoelens van geluk op een vel papier en schrijven hierom heen woorden die we met dit gevoel associëren, dus linken.
Hieronder een voorbeeld!https://www.mindtools.com/pages/article/newTIM_01.htm

Preuzmi značku znanja aktivnosti

Linking words Preuzmi ovu značku znanja

Nu dat we het diepere gevoel achter het geluk van de foto hebben vastgesteld is het belangrijk om dit gevoel toe te passen en een betere visiel papier voor jezelf te creëren.Deze techniek zorgt ervoor dat we dingen gaan bekijken op een minder voor de hand liggende manier en hierdoor dus een stapje verder kijken dan we normaal gewend zijn.We schrijven nu 2 belangrijkste gevoelens van geluk op een vel papier en schrijven hierom heen woorden die we met dit gevoel associëren, dus linken.
Zadaci
Zadatak broj1
Dokaz verifikovan od strane: jedan/na organizator/ka aktivnosti
Voer bovenstaande opdracht uit

Veštine

ESCO
#personal development
Lični razvoj
Dodato na plejlistu (1)
Vreme za završetak: 20 minuta
Podelite :

Organizatori

Breda City of Learning

Koristi se u plejlistama

Kill your darlings
Breda City of Learning
Badgecraft drži i razvija ovu platformu sa vodećim obrazovnim organizacijama. Program Evropske unije Erasmus+ odobrio je sufinansiranje za izradu prve verzije ove platforme. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Promenite na drugi jezik:
Kofinansirano kroz Erasmus+ program Evropske Komisije
Početna stranicaMapaAktivnostiPlejliste