Apie
Grojaraščiai
Registruotis
1

Linking words

Prisijungti
ApžvalgaŽenkliukai

Linking words

Prisijungti

Apie

Nu dat we het diepere gevoel achter het geluk van de foto hebben vastgesteld is het belangrijk om dit gevoel toe te passen en een betere visiel papier voor jezelf te creëren.
Deze techniek zorgt ervoor dat we dingen gaan bekijken op een minder voor de hand liggende manier en hierdoor dus een stapje verder kijken dan we normaal gewend zijn.We schrijven nu 2 belangrijkste gevoelens van geluk op een vel papier en schrijven hierom heen woorden die we met dit gevoel associëren, dus linken.
Hieronder een voorbeeld!https://www.mindtools.com/pages/article/newTIM_01.htm

Gauk veiklos ženkliuką

Linking words Gauk šį ženkliuką

Nu dat we het diepere gevoel achter het geluk van de foto hebben vastgesteld is het belangrijk om dit gevoel toe te passen en een betere visiel papier voor jezelf te creëren.Deze techniek zorgt ervoor dat we dingen gaan bekijken op een minder voor de hand liggende manier en hierdoor dus een stapje verder kijken dan we normaal gewend zijn.We schrijven nu 2 belangrijkste gevoelens van geluk op een vel papier en schrijven hierom heen woorden die we met dit gevoel associëren, dus linken.
Užduotys
Užduotis nr.1
Įrodymus patikrino: vienas renginio organizatorius
Voer bovenstaande opdracht uit

Įgūdžiai

ESCO
#asmeninis tobulėjimas
Asmeninis tobulėjimas
Pridėjo į grojaraštį (1)
Laikas pabaigti: 20 minučių
Dalintis:

Organizatoriai

Breda City of Learning

Panaudota grojaraščiuose

Kill your darlings
Breda City of Learning
Badgecraft palaiko šią platformą ir plėtoja ją kartu su pagrindinėmis švietimo organizacijomis. Europos Sąjungos programa Erasmus+ dalinai finansavo pirmosios platformos versijos sukūrimą. Susisiekite su mumis support@badgecraft.eu.
Platforma
Pakeisti į kitą kalbą:
Dalinai finansuojamas iš Europos Sąjungos programos Erasmus+
PradinisŽemėlapisVeiklosGrojaraščiai