Sobre
Playlists
Registrar-se
1

Community of Practice City of Learning

Tuesday, March 2, 2021 10:00 - 11:00
Add to calendar
Participar
Visão globalMedalhas

Community of Practice City of Learning

Tuesday, March 2, 2021 10:00 - 11:00
Participar

Sobre

Cities of Learning nodigt je uit voor de Community of Practice. Wij houden van het uitwisselen van kennis en ervaringen. Zelf hebben wij kennis over het Cities of Learning platform en Open Badges, maar ook wij bouwen graag door op jouw kennis! Graag nodigen wij je daarom uit om deel te nemen aan onze Community of Practice bijeenkomsten.Tijdens deze meeting gaan wij samen met onze partners, collega’s en vrienden het gesprek aan met als doel het delen van kennis en inzichten.

Deze Community of Practice staat in het teken van de learning journey van Robbin, een jonge vrouw met de toekomstdroom om ambassadeur te zijn van Gamification camps. We gaan in op de volgende vragen: Hoe worden Badges gebruikt om gamification toe te passen in leerprocessen? Hoe worden Badges gedeeld? Waar kun je Badges vinden? Ben jij geïnteresseerd in deze onderwerpen. Wil je graag meer weten over Cities of Learning? Ben je benieuwd naar de gezichten achter Dutch Cities of Learning. Of wil je gewoon graag even een kijkje komen nemen tijdens een van onze Communities of Practice? Schrijf je dan nu in: https://forms.gle/wXoTBd6hiSZy2bnD9 en je ontvang van ons de Zoom link.

Recursos

Obter uma medalha da atividade

Community of Practice City of Learning Obter esta medalha

De houder van deze badge heeft deelgenomen aan de City of Learning Community of Practice en heeft actief bijgedragen aan het delen van kennis, inzicht en ervaring rondom Open Badges en innovatief leren met de andere aanwezigen.
Deze Community of Practice staat in het teken van Badges en de gamification van leerprocessen. We gaan in op de volgende vragen: Hoe verloopt een learning journey? Hoe worden Badges gebruikt om gamification toe te passen in leerprocessen? Hoe worden Badges gedeeld?
Tarefas
Tarefa n.º 1
Emitido pelo organizador ou através da leitura do código QR
Neem deel aan de Community of Practice van maart 2021

Competências

ESCO
#procurar inovação nas práticas correntes
Carreira e preparação para o trabalho
Adicionado à Playlist (0)
Tempo para completar: 1 hora
Compartilhar:

Organizadores

Breda City of Learning
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
Cofinanciado pelo programa Erasmus+ da União Europeia
InícioMapaAtividadesPlaylists