About
Playlists
Sign up
1

Badge Boost: First Quality Label Huddle

Friday, February 2, 2024 14:00 - 15:00
Add to calendar
Join
OverviewBadgesEndorsements

Badge Boost: First Quality Label Huddle

Friday, February 2, 2024 14:00 - 15:00
Join

Content

De eerste Nederlandse bijeenkomst van de Focusgroep Kwaliteitslabel voor Open Badges heeft tot doel belanghebbenden samen te brengen om gezamenlijk de richting en criteria voor het kwaliteitslabel te bespreken en te ontwikkelen.

Deze bijeenkomst vormt een essentieel onderdeel van het internationale project te vinden op Quality Label for Badge Recognition. Het project streeft naar erkenning en zichtbaarheid voor organisaties die digitale Open Badges uitgeven en gebruiken. Door deel te nemen aan deze bijeenkomst, dragen de deelnemers direct bij aan het vormgeven van de standaarden en processen die zullen worden toegepast op het toekennen van het Kwaliteitslabel. De informatie en inzichten die tijdens deze bijeenkomst worden verzameld, zullen worden geïntegreerd in het bredere kader van het Cities of Learning Quality Label-project, waardoor de kwaliteit en effectiviteit van digitale Open Badges worden bevorderd.

Eerste Focusgroep Bijeenkomst
Datum: 2 februari 2024
Tijd: 14.00 - 15.00 uur

Tijdens deze sessie, die we voortaan de 'focusgroep' noemen, bespreken we samen de nuances van het Quality Label-proces. Jullie input speelt een essentiële rol bij het vormgeven van het succes van dit initiatief. Het is de gelegenheid om vragen te stellen, inzichten te delen en actief deel te nemen aan de verdere stappen.
Doel: Bespreken van het Quality Label-proces en verwachtingen voor de volgende stappen.
Functie van de Focusgroep: Het is een actief platform waar we jouw inbreng waarderen om het Quality Label-initiatief op maat te maken voor deelnemende organisaties.
Voorbereiding: Er is geen specifieke voorbereiding nodig. Kom met je vragen en ideeën!

Agenda:
  1. Overzicht van het Quality Label-proces
  2. Bespreking van de verwachtingen en betrokkenheid van deelnemers
  3. Planning van de volgende stappenWe waarderen je betrokkenheid en kijken ernaar uit om samen te werken tijdens deze focusgroepbijeenkomst.

Als je op voorhand specifieke onderwerpen hebt die je wilt bespreken, je kunt terecht bij SandraZoomers@gmail.com.

Het project Quality Label for Badge Recognition wordt medegefinancierd door de Europese Unie via het ERASMUS+ programma Jeugd.

Foto ©️Towfiqu Barbhuiya

Get activity badge

Badge Boost: First Quality Label Huddle Get this badge

Badge informationEndorsements
Deze badge wordt toegekend aan deelnemers van de eerste Nederlandse bijeenkomst van de Focusgroep Kwaliteitslabel voor Open Badges. Door actieve betrokkenheid dragen de badge-ontvangers bij aan het vormgeven van het Quality Label-proces en het bevorderen van erkenning en zichtbaarheid voor organisaties die digitale Open Badges uitgeven en gebruiken.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Neem deel aan eerste bijeenkomst Focusgroep Kwaliteitslabel Open Badges

Skills

ESCO
#advise on curriculum development
Civic engagement
Added to playlist (0)
Time to complete: 1 hour
Share:

Organisers

Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists