About
Playlists
Sign up
1

Ont-stress

Saturday, November 21, 2020 10:00 - 16:00
Add to calendar
Charles Petitweg 37-5, 4827 HJ Breda, Netherlands
Join
OverviewBadges

Ont-stress

Saturday, November 21, 2020 10:00 - 16:00
Charles Petitweg 37-5, 4827 HJ Breda, Netherlands
Join

Content

Hangen die donkere stress wolken ook boven jouw hoofd?Week van de werkstress 2020 - ma 16 t/m vr 20 november. Veel grote bedrijven doen activiteiten voor hun werknemers in deze week. In grote bedrijven ervaren werknemers vaak veel stress. De werkdruk en de diversiteit aan mensen op de werkvloer kan dit probleem veroorzaken of verergeren. Deze week is uitgeroepen om duidelijk te maken dat dit eigenlijk zo niet hoeft te zijn en er andere manieren zijn om met elkaar en het werk om te gaan.Als zzp-er heb je geen drukke collega's om je heen en ook geen baas die druk op het werk legt. Dus heb je geen werkstress of toch wel? je bent als zzp-er natuurlijk niet alleen in de standaard werkuren bezig, maar ook vaak s avonds en in het weekend. Ook leggen veel zelfstandige vaak behoorlijk wat druk op hun agenda indeling, wat zich ook weer kan uiten in stress.Laat het weekend na de week van de werkstress voor jouw als zzp-er nu eens anders beginnen. Doe mee met de ont-stress zaterdag. Laat alle spanning van je afvallen en geniet. Deze zaterdag wordt door Into Qi georganiseerd op locatie van Happynings. Uw bijdrage aan deze dag: 185 euro (inclusief 21% b.t.w. en lunch) Aanbieding: schrijf je voor 15 oktober 2020 in, dan betaal je voor deze dag 165 euro. Inschrijven via de deelnemen knop of E-mail naar info@into-qi.nl

Get activity badge

Ont-stress Get this badge

Ontstress dag?Op de zaterdag na de week van de werkstress 2020 - ma 16 t/m vr 20 november 2020 - heeft de eigenaar van deze batch de week afgesloten met een ont-stress zaterdag.Op deze dag is gewerkt aan technieken voor zelfontspanning, de stress van je af laten glijden en frustratie de baas kunnen.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Deelname aan de ont-stress dag.

Location

Charles Petitweg 37-5, 4827 HJ Breda, Netherlands

Skills

ESCO
#relaxation techniques
ESCO
#manage frustration
ESCO
#stress aankunnen
Personal development
Added to playlist (0)
Time to complete: 6 hours
Share:

Organisers

Into Qi
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists