Σχετικά με εμάς
Playlists
Εγγραφή
4

Koffie bereiden

Συμμετοχή
Σφαιρική ΕικόναΣήματαΥποστήριξη

Koffie bereiden

Συμμετοχή

Σχετικά

Wil je leren hoe je als beginnend beroepsbeoefenaar de perfecte koffie kunt maken? Dan is deze activiteit iets voor jou! Tijdens deze activiteit leer je niet alleen hoe je de beste ingrediënten selecteert, maar ook hoe je de juiste apparatuur en materialen kiest om een heerlijke koffie samen te stellen. Daarnaast leer je hoe je het juiste servies kiest om de koffie op een professionele manier te serveren. Je leert hoe je de koffie-apparatuur kunt gebruiken om de perfecte koffie te zetten en/of te bereiden. En wanneer de koffie klaar is, leer je hoe je de apparatuur, werkruimte en gebruikte middelen op de juiste manier reinigt en opruimt volgens protocol en bedrijfsrichtlijnen. Kortom, met deze activiteit ben jij straks dé basis expert in het bereiden en serveren van heerlijke koffie!

Wanneer je alle badges hebt behaald, heb je het volgende resultaat bereikt:
  • De koffie is bereid en geserveerd.
  • De werkplek is gereinigd.

Om badges te behalen dien je het bijbehorende gedrag te vertonen:
  • zet benodigde ingrediënten, materialen en middelen kostenbewust/efficiënt in;
  • bereidt koffie volgens bedrijfsrecept en kiest deskundig ingrediënten en servies;
  • werkt ordelijk, systematisch en hygiënisch.

Wil je deze resultaten en vaardigheden ook bereiken? Dat kan! Stap voor stap kun je ze ontwikkelen en verfijnen door middel van de Open Badges die een integraal onderdeel zijn van deze activiteit. Deze badges bieden een gestructureerde en stimulerende manier om je kennis en vaardigheden te vergroten en om je professionele ontwikkeling naar Barista basis te bevorderen. Of je nu een beginner bent in de wereld van koffie, of al wat ervaring hebt, deze badges zullen je helpen om jezelf te onderscheiden als een expert en om te excelleren in je werk.

Deze activiteit biedt een breed scala aan onderliggende competenties, waaronder Materialen en middelen inzetten, Op de behoeften van de klant richten. Deze twee competenties zijn essentieel voor het bereiken van succes in de wereld van koffie. Gelukkig kunnen deze twee competenties ook worden erkend en gevalideerd via Open Badges - je coach staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van deze badges en het ontwikkelen van jouw vaardigheden en kennis.

Αποκτήστε το σήμα δραστηριότητας

3

koffiebereider Αποκτήστε αυτό το σήμα

Πληροφορίες σήματοςΥποστηρίξεις
Πρέπει να πάρετε όλα τα σήματα από την παρακάτω λίστα
De badgehouder heeft bewezen een toegewijde en koffiebereider te zijn. Met trots kan hij of zij de volgende resultaten en vaardigheden aantonen:
  • De koffie is bereid en geserveerd;
  • De werkplek is gereinigd;
  • de benodigde ingrediënten, materialen en middelen kostenbewust/efficiënt inzetten;
  • de koffie volgens bedrijfsrecept zetten en kiest deskundig ingrediënten en servies;
  • werkt ordelijk, systematisch en hygiënisch.

Deze prestaties zijn in samenspraak met de badgehouder erkend en beloond door de coach en werkbegeleider, die de badge hebben uitgegeven als teken van de prestaties van de badgehouder.
Of jij als lezer van deze badge nu een werkgever bent die op zoek is naar getalenteerde en competente barista's, of een professional die zijn of haar vaardigheden wil aantonen en versterken, deze badge is een duidelijk teken van kennis en vaardigheden in de wereld van koffie.
Εργασίες
Αρ. Εργασίας 1
Εκδίδεται από τον οργανωτή ή σάρωση κώδικα QR
Streef naar uitmuntendheid en voltooi je reis naar koffie-expertise door alle drie de badges te behalen: de effectieveling, de receptenvolger en de punctueel.
Maar daar houdt het niet op - verhoog de waarde van je badge door je leerproces en prestaties toe te voegen aan je badge. Dit stelt potentiële werkgevers en klanten in staat om een beter inzicht te krijgen in jouw toewijding aan koffie-excellentie en de vaardigheden die je hebt ontwikkeld.

Δεξιότητες

ESCO
#koffie bereiden
ESCO
#match coffee grind to coffee type
Ετοιμότητα καριέρας και εργασίας
Προστέθηκε στην playlist (1)
Κοινοποίηση:

Διοργανωτές

VIBE Breda

Χρησιμοποιείται σε playlists

Barista basis - Adviseren over en bereiden van koffie
VIBE Breda
Δημιουργήθηκε στο Vibe learning platform
Η Badgecraft φιλοξενεί αυτήν την πλατφόρμα και την αναπτύσσει μαζί με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχρηματοδότησε την κατασκευή της πρώτης έκδοσης αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με το support@badgecraft.eu.
Πλατφόρμα
Αλλαγή γλώσσας:
Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αρχική σελίδαΧάρτηςΔραστηριότητεςPlaylists