About
Playlists
Sign up
Digital content creation

3.2.2 Digitale content integreren en bewerken

Badge informationEndorsements
De badgehouder heeft bewezen toegewijd en competent de competentie Digitale contentcreatie: Digitale content integreren te beheersen. Met trots kan hij of zij de volgende resultaten en vaardigheden aantonen:

Het wijzigen, verfijnen en integreren van nieuwe informatie en content in bestaande kennis en bronnen om nieuwe, originele en relevante content en kennis te creëren.

Op basisniveau, zelfstandig en waar nodig met passende begeleiding, kan ik:
  • methoden selecteren om eenvoudige items van nieuwe content en informatie te wijzigen, te verfijnen, te verbeteren en te integreren implementeren om nieuwe en originele items te creëren.
(c) DigComp 2.2

Deze prestaties zijn in samenspraak met de badgehouder erkend en beloond door de coach en werkbegeleider, die de badge hebben uitgegeven als teken van de prestaties van de badgehouder.
Of jij als lezer van deze badge nu een werkgever bent die op zoek is naar een persoon met digitale vaardigheden, of iemand die zijn of haar vaardigheden wil aantonen en versterken, deze badge is een duidelijk teken van digitale kennis en vaardigheden.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Maak een plan met jouw coach over welke taken jij gaat uitvoeren om de volgende vaardigheden onder controle te krijgen.
  • methoden selecteren om eenvoudige items van nieuwe content en informatie te wijzigen, te verfijnen, te verbeteren en te integreren implementeren om nieuwe en originele items te creëren.

Voorbeelden om deze vaardigheden te ontwikkelen:
  • Lees verschillende artikelen, boeken of andere bronnen over het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent om je kennis en begrip te vergroten. Gebruik deze informatie om nieuwe en originele ideeën te creëren.
  • Verzamel informatie van verschillende bronnen en combineer deze tot een geheel. Je kunt bijvoorbeeld informatie uit een artikel, een podcast en een video combineren om een ​​nieuw en origineel artikel te schrijven.
  • Gebruik bestaande content en voeg er je eigen persoonlijke touch aan toe. Bijvoorbeeld door eigen illustraties of foto's toe te voegen aan een bestaand artikel.
  • Werk samen met anderen om nieuwe ideeën te ontwikkelen en content te creëren. Dit kan bijvoorbeeld door samen te brainstormen en te discussiëren over ideeën, of door samen te werken aan het schrijven van een artikel of het maken van een video.
  • Probeer verschillende tools en software uit die je kunnen helpen bij het creëren van nieuwe content, zoals een tekstverwerkingsprogramma of een online tool voor het maken van grafieken of infographics. Zo kun je nieuwe vaardigheden leren en nieuwe manieren ontdekken om content te creëren.

Maar daar houdt het niet op - verhoog de waarde van je badge door je leerproces en prestaties toe te voegen aan je badge. Dit stelt potentiële werkgevers in staat om een beter inzicht te krijgen in jouw digitale vaardigheden

Activity

Digital content creation
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists