O nas
Seznami predvajanja
Registracija
1

Uitreiking mbo-praktijkverklaringen

Friday, July 9, 2021 16:00 - 18:00
Add to calendar
Stadionstraat 5, 4815 NC Breda, Netherlands
Pridruži se
PregledZnačke

Uitreiking mbo-praktijkverklaringen

Friday, July 9, 2021 16:00 - 18:00
Stadionstraat 5, 4815 NC Breda, Netherlands
Pridruži se

O Badgecraft-u

Op 9 juli 2021 is de mbo praktijkverklaring en mbo-diploma uitreiking voor kandidaten die geslaagd zijn voor hun opleiding en voor degenen die een praktijkverklaring hebben verdiend via Marlijn Academie.

Kandidaten hebben beroepsvaardigheden opgedaan in het bedrijfsleven en hebben hard gewerkt en nu wordt iedereen in het zonnetje gezet.

Niet alleen onze leerlingen maar ook de deelnemers van NAC en alle andere bedrijven die de pratijkopleiders+ cursus hebben gevolgd en hun collega en of werknemer worden beloond voor het werk wat zij doen.

We gaan er in het Rat Verlegh Stadion een mooi Corona proef feestje van maken 9 juli! Voor vragen neem contact op met Marlijn Academie via 0168 – 331 700

Gradivo

  • Website Marlijn Academie

Pridobite značko aktivnosti

Pridobite podnapise značke aktivnosti

Uitreiking mbo-praktijkverklaringen Pridobi to značko

Deelnemer Uitreiking MBO-Praktijkverklaring 

Je ontvangt deze badge omdat je aanwezig bent geweest op de uitreiking van de mbo-praktijkverklaringen, Project Werkend Leren Breda!

Dit geweldige event is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van alle betrokken bedrijven die de kandidaten hebben begeleid, alle Praktijkopleiders+ en natuurlijk alle fantastische kandidaten die met praktijkleren voor zichzelf een betere plek op de arbeidsmarkt mogelijk maken. 

Speciale dank voor de inzet van de organisatie komt toe aan de Marlijn Academie, NAC Maatschappelijk, Badgecraft, Skills-Connect en het mede mogelijk maken van deze organisatie door de Gemeente Breda.


Naloge
Naloga št.1
Izda organizator ali skeniranje QR kode
De houder van deze badge is aanwezig geweest op de uitreiking van de MBO-praktijkverklaringen in het NAC stadion op 9 Juli 2021.

Lokacija

Stadionstraat 5, 4815 NC Breda, Netherlands

Značke
1

Veščine

ESCO
#kazati željo po učenju
Kariera in pripravljenost za delo
Na seznam predvajanja dodan/a (0)
Potreben čas za dokončanje: 2 ure
Deli:

Organizatorji

Marlijn Academie
Badgecraft vodi spletno infrastrukturo za mesta in regije učenja in jo razvija skupaj z vodilnimi izobraževalnimi organizacijami. Evropski konzorcij razvija to platformo s pomočjo sofinanciranja programa Evropske unije Erasmus+. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Preklopite na drug jezik:
Sofinancirano s strani programa Evropske unije Erasmus+
DomovZemljevidAktivnostiSeznami predvajanja