Apie
Grojaraščiai
Registruotis
1

EHBO en Levensreddend handelen

Prisijungti
ApžvalgaŽenkliukai

EHBO en Levensreddend handelen

Prisijungti

Apie

Op maandag 12 juli wordt er door Schok & Pomp Medische trainingen een training EHBO en Levensreddend handelen gegeven op Marlijn Academie. Deze training is specifiek voor Marlijn Academie.

Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is de missie van Schok & Pomp. En die missie begint bij jou. Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen jou in slechts drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.

Voor vragen neem contact op met Marlijn Academie via 0168 – 331 700

foto door (c) Roger Brown

Medžiaga

  • Website Schok & Pomp

Gauk veiklos ženkliuką

Gauk veiklos ženkliuko titrus

EHBO en Levensreddend handelen Gauk šį ženkliuką

De houder van deze badge heeft op maandag 12 juli 2021 de training EHBO en Levensreddend handelen met een goed resultaat afgerond. De training is verzorgd door Romy en Joeri van Schok & Pomp Medische trainingen

Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen de deelnemer in drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.
Užduotys
Užduotis nr.1
Išduoda organizatorius arba nuskaitant QR kodą
Neem deel aan activiteit en rond met een goed resultaat af.

Ženkliukai
1

Įgūdžiai

ESCO
#inicijuoti gyvybės išsaugojimo priemones
ESCO
#pirmoji pagalba
Pilietinis įsitraukimas
Pridėjo į grojaraštį (0)
Dalintis:

Organizatoriai

Marlijn Academie
Schok&Pomp
Badgecraft palaiko šią platformą ir plėtoja ją kartu su pagrindinėmis švietimo organizacijomis. Europos Sąjungos programa Erasmus+ dalinai finansavo pirmosios platformos versijos sukūrimą. Susisiekite su mumis support@badgecraft.eu.
Platforma
Pakeisti į kitą kalbą:
Dalinai finansuojamas iš Europos Sąjungos programos Erasmus+
PradinisŽemėlapisVeiklosGrojaraščiai