Su di noi
Playlist
Registrati
1

EHBO en Levensreddend handelen

Partecipa
PanoramicaBadge

EHBO en Levensreddend handelen

Partecipa

Informazioni

Op maandag 12 juli wordt er door Schok & Pomp Medische trainingen een training EHBO en Levensreddend handelen gegeven op Marlijn Academie. Deze training is specifiek voor Marlijn Academie.

Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is de missie van Schok & Pomp. En die missie begint bij jou. Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen jou in slechts drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.

Voor vragen neem contact op met Marlijn Academie via 0168 – 331 700

foto door (c) Roger Brown

Risorse utili

  • Website Schok & Pomp

Ottieni badge per l'attività

Metti in mostra le tue competenze!

EHBO en Levensreddend handelen Ottieni questo badge

De houder van deze badge heeft op maandag 12 juli 2021 de training EHBO en Levensreddend handelen met een goed resultaat afgerond. De training is verzorgd door Romy en Joeri van Schok & Pomp Medische trainingen

Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen de deelnemer in drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.
Attività
Task n.1
Emesso dall'organizzazione o scansionando il codice QR
Neem deel aan activiteit en rond met een goed resultaat af.

Badge
1

Competenze

ESCO
#avviare le misure per preservare la vita
ESCO
#primo soccorso
Impegno civico
Inserito in playlist (0)
Condividi:

Organizzatori

Marlijn Academie
Schok&Pomp
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist