Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

EHBO en Levensreddend handelen

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

EHBO en Levensreddend handelen

Liity

Lisätiedot

Op maandag 12 juli wordt er door Schok & Pomp Medische trainingen een training EHBO en Levensreddend handelen gegeven op Marlijn Academie. Deze training is specifiek voor Marlijn Academie.

Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is de missie van Schok & Pomp. En die missie begint bij jou. Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen jou in slechts drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.

Voor vragen neem contact op met Marlijn Academie via 0168 – 331 700

foto door (c) Roger Brown

Materiaali

  • Website Schok & Pomp

Hanki aktiviteetti-merkki

Get activity badge subtitle

EHBO en Levensreddend handelen Hanki tämä merkki

De houder van deze badge heeft op maandag 12 juli 2021 de training EHBO en Levensreddend handelen met een goed resultaat afgerond. De training is verzorgd door Romy en Joeri van Schok & Pomp Medische trainingen

Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen de deelnemer in drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Issued by organiser or scanning QR code
Neem deel aan activiteit en rond met een goed resultaat af.

Osaamismerkit
1

Taidot

ESCO
#käynnistää elämää ylläpitäviä toimenpiteitä
ESCO
#ensiapu
Vapaaehtoistyö
Lisätty soittolistaan (0)
Jaa:

Järjestäjät

Marlijn Academie
Schok&Pomp
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat