About
Playlists
Sign up
1

EHBO en Levensreddend handelen

Join
OverviewBadges

EHBO en Levensreddend handelen

Join

Content

Op maandag 12 juli wordt er door Schok & Pomp Medische trainingen een training EHBO en Levensreddend handelen gegeven op Marlijn Academie. Deze training is specifiek voor Marlijn Academie.

Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is de missie van Schok & Pomp. En die missie begint bij jou. Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen jou in slechts drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.

Voor vragen neem contact op met Marlijn Academie via 0168 – 331 700

foto door (c) Roger Brown

Resources

  • Website Schok & Pomp

Get activity badge

Get activity badge subtitle

EHBO en Levensreddend handelen Get this badge

De houder van deze badge heeft op maandag 12 juli 2021 de training EHBO en Levensreddend handelen met een goed resultaat afgerond. De training is verzorgd door Romy en Joeri van Schok & Pomp Medische trainingen

Tijdens de interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen de deelnemer in drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Neem deel aan activiteit en rond met een goed resultaat af.

Badges
1

Skills

ESCO
#initiate life preserving measures
ESCO
#first aid
Civic engagement
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Marlijn Academie
Schok&Pomp
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists