About
Playlists
Sign up
1

Uitreiking mbo-praktijkverklaringen

Friday, July 9, 2021 16:00 - 18:00
Add to calendar
Stadionstraat 5, 4815 NC Breda, Netherlands
Join
OverviewBadges

Uitreiking mbo-praktijkverklaringen

Friday, July 9, 2021 16:00 - 18:00
Stadionstraat 5, 4815 NC Breda, Netherlands
Join

Content

Op 9 juli 2021 is de mbo praktijkverklaring en mbo-diploma uitreiking voor kandidaten die geslaagd zijn voor hun opleiding en voor degenen die een praktijkverklaring hebben verdiend via Marlijn Academie.

Kandidaten hebben beroepsvaardigheden opgedaan in het bedrijfsleven en hebben hard gewerkt en nu wordt iedereen in het zonnetje gezet.

Niet alleen onze leerlingen maar ook de deelnemers van NAC en alle andere bedrijven die de pratijkopleiders+ cursus hebben gevolgd en hun collega en of werknemer worden beloond voor het werk wat zij doen.

We gaan er in het Rat Verlegh Stadion een mooi Corona proef feestje van maken 9 juli! Voor vragen neem contact op met Marlijn Academie via 0168 – 331 700

Resources

  • Website Marlijn Academie

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Uitreiking mbo-praktijkverklaringen Get this badge

Deelnemer Uitreiking MBO-Praktijkverklaring 

Je ontvangt deze badge omdat je aanwezig bent geweest op de uitreiking van de mbo-praktijkverklaringen, Project Werkend Leren Breda!

Dit geweldige event is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van alle betrokken bedrijven die de kandidaten hebben begeleid, alle Praktijkopleiders+ en natuurlijk alle fantastische kandidaten die met praktijkleren voor zichzelf een betere plek op de arbeidsmarkt mogelijk maken. 

Speciale dank voor de inzet van de organisatie komt toe aan de Marlijn Academie, NAC Maatschappelijk, Badgecraft, Skills-Connect en het mede mogelijk maken van deze organisatie door de Gemeente Breda.


Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
De houder van deze badge is aanwezig geweest op de uitreiking van de MBO-praktijkverklaringen in het NAC stadion op 9 Juli 2021.

Location

Stadionstraat 5, 4815 NC Breda, Netherlands

Badges
1

Skills

ESCO
#demonstrate willingness to learn
Career and job readiness
Added to playlist (0)
Time to complete: 2 hours
Share:

Organisers

Marlijn Academie
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists